Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Panoptis ... Πανοπτης .... απόψεις , στοχασμοί ,οντολογικοί προβληματισμοί .: Συνοπτικα.(πισω απο την κουρτινα).

Panoptis ... Πανοπτης .... απόψεις , στοχασμοί ,οντολογικοί προβληματισμοί .: Συνοπτικα.(πισω απο την κουρτινα).

26/7/11

Ναΐτες Ιππότες

Ποιοι είναι,από που ξεκίνησαν,τι στόχους έχουν,πως εξελίχθηκαν,πως διαμορφώθηκαν σε διάφορες μυστικές λέσχες,ποιες είναι αυτές,υπάρχουν ακόμη σήμερα ? δείτε όλη την ιστορία τους,από την αρχή μέχρι και σήμερα.Ακολουθεί σειρά ντοκιμαντέρ.Atlantide: The Knights Templar...

25/7/11

"Ναιτες" ολη η ιστορια τους σε 10 λεπτα

Atlantide: Decoding the Past - The Templar Code...

Shadows in Motion 1..2

αυτό το οποίο δεν είναι πολύ γνωστό και για το οποίο έχει γίνει πολύ λίγος λόγος είναι ότι εκτός των ιπποτών που ξέφυγαν από τη Γαλλία στην Σκοτία ένα άλλο αρκετά μεγάλο μέρος των Σταυροφόρων αυτών γερμανικής και σκανδιναβικής καταγωγής και ακόμα από άλλες βόρειες γερμανόφωνες χώρες , επέστρεψαν στις πατρίδες τους όπου και συνέχισαν να σχεδιάζουν την εφαρμογή και εκτέλεση του "θεάρεστου έργου τους". Σημειωτέον ότι αυτές οι συγκεκριμένες ομάδες από χώρες όπως η Γερμανία, Αυστρία,Ολλανδία, Δανία,Σουηδία και από άλλες χώρες του βορρά και της Σκανδιναβίας είναι ξεχωριστές ομάδες ιπποτών,παλαιότερες των υπολοίπων της Ευρώπης.Αποτέλεσαν και την απαρχή,(Δανία), αυτών των ομάδων πράγμα πολύ λίγο γνωστό και για το οποίο έχει γίνει περίεργα πολύ λίγη αναφορά σε ότι αφορά την καταγωγή τους.( Teutonic Knights ).Μετα τη διάλυση τους από τον στρατό του Ναπολέοντα πολλοί από αυτούς βρήκαν καταφύγιο στην Αυστρία .Από αυτούς κάποιοι συνενώθηκαν και αποτέλεσαν αργότερα μέρος του γερμανικού τμήματος της Μασονίας και συνετέλεσαν αποφασιστικά στην δημιουργία και διείσδυση των Πεφωτισμένων(Illuminati) γενικότερα στις μασονικές ομάδες παγκοσμίως .Το τάγμα τους υπάρχει ακόμη σήμερα, αν και σχετικά ολιγομελές, και με άλλους στόχους (ανθρωπιστικούς, συμπεριλαμβάνει μερικές καλόγριες και λίγους ιερωμένους) .

24/7/11

Secret Societies...the string Pullers ? Masonic...

Η λεγομενη Νεα Ταξη υπαρχει και υπηρχε εδω και αιωνες...δεν είναι καθόλου νέα,μάλιστα τώρα τελευταία κινδυνεύει να... "μπαγιατέψει"...,τότε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα ? τότε για ποιον η για ποιους λόγους έτσι ξαφνικά αλλάζουν όλα γύρο μας τόσο δραστικά και σε τέτοιο κλίμα πανικού ? γιατί λένε ότι μπαίνουμε σε Νέα Εποχή ? Τι & Ποιοι είναι πίσω από αυτά ?, τι θέλουν,τι συμβαίνει αληθινά ? τι φοβούνται ? τι είναι κατά βάθος αυτή η κρίση ? Τι συμβαίνει στον κόσμο ? Ακολουθεί σειρά ντοκιμαντέρ,(απαντήσεις / απόψεις).

Η Αυτοκρατορια των Χαζαρων-The Hidden History-The Khazar Empire.

Gog & Magog..la barrière et les...

Khazars,Kabbala & Illu...

The Biblical Israel......

Knights of St John 1/6